Menu

Lindsey R. Akers

Blog and Review

header photo

Devin Fitzpatrick Art Consultants Review: Een passie voor design

Devin wordt vaak beschreven als een professioneel uitgerust met zoveel passie in het doen van een briljante kunst gerelateerde werken. Ze is toegewijd in het ontwerpen van ruimten voor kunst en met inbegrip van kunst in bestaande ruimten. Wenst u een expert te kapelaan en artwork voor uw huis of commerciële ruimte, Devin Fitzpatrick Art Consultants kunnen van enorme hulp omdat Devin staat te doen geen kunst gerelateerde capaciteit en werk binnen elk budget. Haar dienst varieert van het unieke kunstwerken, kopen van lokale galerieën tot de aankoop van kleinhandelswebsites inbedrijfstelling.

Devin heeft een echte en opgeleide inzicht in de waarde van kunst met haar graad in Art History en een certificaat in decoratieve en Fine Art beoordeling Studies uit New York University. Haar talent en passie voor kunst zijn zo opmerkelijk dat haar master's thesis getiteld "De interrelatie van Art en ruimte: een onderzoek laat de 19e en vroege twintigste eeuw Europese schilderkunst" de Joel Polsky Achievement Award van de ASID ontvangen Educational Foundation en is gekenmerkt in de IIDA Knowledge Center. Ze studeerde de betekenis van kleur, textuur, plaatsing, schaal en context van kunst in de ruimte in haar bovengenoemde proefschrift. Dit wordt ook gemaakt vanwege haar enorme interesse in de relatie tussen kunst en ruimte. En vanwege haar ware passie voor kunst, de National Gallery of Art in het ontwerp en de installatie departement benoemde haar een Graduate stage geserveerd op Washington State University's selectie Kunstcommissie ook.

Devin Fitzpatrick Art Consultants rekening wordt gehouden met de begroting, de doelstellingen en de stijl van elke klant bij het maken van een zorgvuldige en curator interior design en kunst raadpleging. Devin zorgvuldig plannen alles maken van tijdloze en geïnspireerd interieurs die zijn op maat gemaakt naar elke client. Ze heeft altijd een prachtige job door het vinden van inspiratie in de rijke details van het verleden en moderne eenvoud.

U kan ook afhangen van Devin Fitzpatrick Art Consultants aanbeveling op nieuwe verfkleuren, suggesties op nieuwe meubels, en beschrijving van een compleet interieur. Devin is echt betrouwbaar met een residentiële en reclamespots projecten of ze nu groot of klein. Als het je eerste keer te verwerven van de service van dergelijke professional, aarzel dan niet om Devin een gesprek. Ze is zeer enthousiast in het werken met cliënten met name voor de eerste timers. Ze geniet van het gezelschap van een team en het omgaan met de belangen van de cliënten individueel. Devin is erg bekend vanwege haar vorm en zachte aanpak, en haar totale passie voor kunst en design.

Go Back

Comment